Vítá Vás RPSavings s.r.o.

O nás

PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI


Společnost RP SAVINGS s.r.o. je nová a ryze česká společnost, s českým majitelem a zároveň jednatelem, s datem založení v roce 2017.


Vznikla rozštěpením podnikatelské činnosti v již fungující Nákupní společnosti s.r.o., kde zakladatel působil 5 let jako 50% vlastník a jednatel. Za dobu jeho působení firma dosáhla skvělého ročního obratu a výsledkem je zdravá společnost s širokým portfoliem nabízených služeb. Vzhledem k situaci, kdy každý z jednatelů Nákupní společnosti s.r.o. měl svou představu o budoucím vývoji společnosti, se jednatel rozhodl svůj podíl ve společnosti odprodat a pokračovat dále již pod svoji značkou RP (Richard Pipek) SAVINGS.

 

Sám zakladatel říká: ,,Mým cílem je dlouhodobá realizace služeb pro stávající klienty, navyšování objemů nových zakázek a rozšíření portfolia nabízených služeb o oblasti monitoringu energetiky, dálkového řízení a správu elektrických zařízení, realizování výběrových řízení a elektronických aukcí. Za mého působení si Nákupní společnost s.r.o., vytvořila pevnou síť obchodních zástupců a partnerů, jejichž část se transformuje i do nově vznikající společnosti a budou i nadále nabízet ucelené portfolio služeb a nových produktů v oblasti monitoringu, meteorologii a vzdáleného řízení a správy elektrických zařízení."


Služby v oblasti energetiky již pod novou hlavičkou RP SAVINGS s.r.o.. Naše služby a produkty využívají zákazníci z řad výrobních firem, státní správy, živnostníků a občanů.

 

Cílem RP SAVINGS s.r.o. je udržet si stávající síť vyškolených obchodních zástupců a partnerů při zachování 100% kvality nabízených služeb. Vize společnosti je dosáhnout ročního nárůstu nových zákazníků v minimální výši 30 %.


Náš marketingový plán je rozfázován do horizontu 1, 2 a 4 roků, kde cílem je vybudovat fungující společnost se stabilním postavením na trhu.