Vítá Vás RPSavings s.r.o.

Výstavba fotovoltaických elektráren v kombinaci s PPA

Cílem společnosti RP SAVINGS s.r.o. je ke stávajícím službám a produktům vybudovat a rozšířit portfolio nových služeb i v oblasti moderních technologií. Na základě této vize se nám podařilo navázat spolupráci s výrobci a dodavateli fotovoltaických komponent.

 

Disponujeme teamem montérů, elektrikářů a inženýrů. V průběhu roku 2021 jsme zprostředkovali výstavbu 5 elektráren v celkovém výkonu 1,5 MWp.

 

V roce 2022 jsme zrealizovali z vlastních sil fotovoltaické elektrárny o výkonu 274 kWp.

 

Pro zákazníky a partnery připravujeme několik pozemních realizací, s cílem dodávat vyrobenou elektřinu přímo do odběrného místa zákazníka. 

 

Vyhledáváme místa a pozemky vhodné k realizaci větších fotovoltaických parků. V případě zájmu učasti na této výstavbě nás prosím kontaktujte na email:

richard.pipek@rpsavings.cz

 

nebo na telefon

 

+420 608 067 742. 

 

 


INTELIGENTNÍ OVLÁDÁNÍ ZAŘÍZENÍ A ŘÍZENÍ SPOTŘEBY s napojením na denní trh SPOT

 

 

ve spolupráci se společností AXOMER testujeme u zákazníků řešení pro inteligentní spotřebu ve firmách, obcích a domácnostech...

 

Do reálného prostředí, nasazujeme technologii od společnosti AXOMER, kterou je možné využít k řízení inteligentních domů nebo výrobních provozů, kde hlavní předností nasazené technologie je možnost ovládat různá zařízení na základě výše cen na denním trhu SPOT.

 

Technologie pracuje autonomě, bez jiného složitého řídicího systému. Řídící systém od společnosti AXOMER se snaží vždy vyúžít vyrobenou elektřinu v odběrném místě a v případě růstu cen na denním trhu SPOT prodává přebytky elektřiny přímo do trhu.

 

V případě výrazného poklesu, následně elektřinu nakupuje zpět. Celý proces je řízen hodinově, dle aktuální ceny na DT SPOT.

 

Tímto způsobem regulace lze v některých provozech ušetřit až 70% nákladů. 

 

 

 

Dodavatelem a výrobcem inteligentního řešení je společnost AXOMER